Telefoonnummer

ARBO Opleidingsinstituut Nederland is een landelijke organisatie die gespecialiseerd is in Arbo opleidingen zoals:

Basisveiligheid VCA,
Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VOL VCA,
Bedrijfshulpverlening (BHV),
Herhalingscursus BHV (HBHV),
Preventiemedewerker,
Heftruckchauffeur. 

Wij verzorgen opleidingen door heel Nederland in onze trainingscentra, maar ook op uw locatie (in -company). Het concept van onze cursussen is hoofdzakelijk gebaseerd op termen: functiegericht, kort en flexibel.

Vanaf heden is ARBO Opleidingsinstituut Nederland als eerste en enige in Nederland gekwalificeerd voor het afnemen van VCA examens op haar eigen locaties!

Men kan op elk gewenst moment in de opleiding stromen. De opleidingen worden afgesloten met erkende diploma’s.

Bij ARBO Opleidingsinstituut Nederland staat kwaliteit hoog in het vaandel. Om deze kwaliteit te bewaken wordt iedere training geëvalueerd. Op deze wijze kan, indien nodig, tijdig worden bijgestuurd. Door de docenten/instructeurs wordt bovendien continue bekeken hoe de lesstof actueel kan blijven en of de aansluiting met de praktijk optimaal is. Op deze manier wordt bewerkstelligd dat ons lesprogramma op een kwalitatief hoog niveau blijft.

ARBO Opleidingsinstituut Nederland is gecertificeerd volgens de hoogste kwaliteitszorg-systeem ISO 9001:2008, arbo-veiligheidssysteem VCA * 2008/5.1, milieuzorgsysteem ISO 14001:2004 en de MVO-wijzer conform ISO 26000.

Vanaf heden kunt u bij ARBO Opleidingsinstituut Nederland het VCA examen digitaal afnemen. Dit alles kan op onze eigen locatie.